Кожен запрошений клієнт також отримує 100 грн на бонусний рахунок. Для прийняття усвідомленого рішення щодо отримання споживчого кредиту на запропонованих умовах споживач має право розглянути альтернативні різновиди споживчих кредитів та фінансових установ.

Які у Smartiway є знижки для нових клієнтів?

  • Споживач має право відмовитися від отримання рекламних матеріалів каналами дистанційного електронного обслуговування.
  • Наша місія допомагати клієнтам, бути корисними, і ми прагнемо взаємовигідної співпраці.
  • Знижка Smartiway — не єдина форма бонусу за промокодом.
  • Заощадити на відсотках клієнтам допомагають регулярні акції з промокодами, спеціальні бонуси та реферальна програма.

З таким же статусом може бути контент з позначкою «За підтримки ….», «Партнер / спонсор проєкту», а також матеріали пресцентру ІА «ЛІГАБізнесІнформ». Також на сторінках Смартівей у соцмережах діє взяти кредит онлайн київ постійна акція «Знижка місяця», в межах якої можна оформити кредит зі зменшеною ставкою. Ми використовуємо кукі, щоб надати Вам найкращий досвід використання сайту. Коди перевіряє автоматизована система, а не жива людина.

Популярні магазини

Smartiway (Смартівей) — це унікальний і інноваційний сервіс з видачі мікропозик, який пропонує оформити кредит у власному мобільному застосунку. Код може не спрацювати, якщо він є простроченим або якщо не виконані умови активації. Більше дізнатися про умови використання коду можна в описі.

Право споживача на інформацію

Для реєстрації та де взяти 500 грн отримання грошей знадобляться номер телефону та банківська картка будь-якого українського банку. Знизити відсоткову ставку можна в межах реферальної програми та за допомогою промокодів. Крім того, у МФО Smartiway діє акція для новачків, яка дозволяє заощадити на першій позиці.

промокод smartiway 2021

Промокоды Smartiway на октябрь 2024

Знижка Smartiway — не єдина форма бонусу за промокодом. Іноді компанія випускає коди на списання відсотків за кредитом.

Smartiway: огляд, умови, відгуки

У Смартівей коди на знижки 90-99% найчастіше діють у межах вітальних акцій. На повторні кредити максимальний дисконт зазвичай становить 60%. Смартівей підтримується операційними системами iOS і Android, відповідно, скачати можна в App Store і Google Play. Матеріали зі знаками Ⓡ, Ⓟ, Про новини компаній, Пресреліз публікуються на правах спонсорства.

промокод smartiway 2021

Смартивей – мікрофінансова організація, завдяки якій отримання кредитів у режимі онлайн через мобільний додаток стало можливим по всій території України. Мобільний додаток доступний до скачування через App Store або Play Market. Рішення швидкий кредит онлайн на карту без перевірки за заявками клієнтів приймає програма, будь-яке втручання людиною виключено.

Найчастіше такі промокоди можна виграти в розіграшах. Промокоди Smartiway дозволяють клієнтам брати кредити на більш вигідних умовах.

Додаток Smartiway безкоштовно (Android)

Мета ТОВ “СМАРТІВЕЙ ЮКРЕЙН” — допомогти споживачу знайти оптимальний і цивілізований вихід зі складної ситуації та уникнути негативних наслідків, що виникають при несплаті заборгованості. BankID Національного банку України – це спосіб встановлення особи за допомогою її даних у банку.

Які бонуси та знижки можна отримати, якщо використати в інтернет-магазині «Смартівей» промокод?

Подати заявку на отримання позики можна тільки в мобільному додатку — він доступний для Android та iOS. «Смартівей» пропонує бонуси клієнтам у межах реферальної програми. За кожного залученого друга компанія надає по 100–1000 гривень. Вони надходять на бонусний рахунок після того, як друг виплатить перший кредит.

Щоб взяти участь у програмі, потрібно розповсюдити свій реферальний код між знайомими. Погашення кредиту (повернення кредиту та сплата процентів/Комісії) відбувається згідно Графіку платежів. У МФО Smartiway можна за кілька хвилин отримати https://www.diresapuno.gob.pe/operator-konsultant-u-zaporizhzhi-poshuk/ невелику позику. Для цього потрібно надати паспорт та ідентифікаційний код.

  • Отримайте миттєвий подарунок у розмірі 100 гривень на персональний клієнтський рахунок у Smartiway із цим купоном!
  • Виграти можна набори фруктів та солодощів (коробку Kinder Surprise, Snickers), навушники, смартфони, повербанки тощо.
  • Заповніть коротку анкету, вказавши всю обов’язкову інформацію про себе.
  • Інформацію про акції Smartiway слід шукати у додатку, на сторінках у соцмережах та у купонах на нашому сайті.
  • Якщо клієнт не може вчасно виплатити заборгованість, йому слід відкрити свій особистий кабінет у додатку, вибрати «Пролонгація», вказати термін та сплатити відсотки.
  • Код може не спрацювати, якщо він є простроченим або якщо не виконані умови активації.
  • Саме тому ми прагнемо вчасно інформувати клієнтів про найновіші продукти та найвигідніші акції через різні канали комунікації, наприклад месенджери Telegram, Viber або Facebook.
  • Також функція активації купона доступна в розділі «Меню» на вкладці «Промо».

Портал НБУ надсилає запит до фінансової установи та отримує ПІБ користувача, паспорт, ІПН, адресу тощо. Першу позику можна отримати на пільгових умовах — зі знижкою на відсоткову ставку до 99,9%. Крім іншого, новим клієнтам МФО Смартівей акція дозволить оцінити сервіс та зрозуміти, чи варто надалі користуватися послугами цієї компанії. Отримайте миттєвий подарунок у розмірі 100 гривень на персональний клієнтський рахунок у Smartiway із цим купоном! Перелік відомостей, які включає в себе інформація, яку ТОВ «СМАРТІВЕЙ ЮКРЕЙН» http://aretesolution.com/kredit-na-kartu-onlajn-do-15-000-bistrozajm/ зобов’язане подавати до Кредитного реєстру регламентується частинами 3-4 статті 27 Закону України «Про фінансові послуги та фінансові компанії». У будь-якому випадку відповідальність Позичальника за Договором встановлюється із урахуванням обмежень ст.

  • В разі відсутності онлайн-банкінгу , будь ласка, зверніться до Вашого Банку для допомоги щодо його налаштування, зазвичай це дуже швидко.
  • Погашення кредиту (повернення кредиту та сплата процентів/Комісії) відбувається згідно Графіку платежів.
  • Умови акції регулярно змінюються — дізнатися про актуальні можна у додатку МФО.
  • Якщо в них будуть помилки, то бонуси не будуть надані.

Купонні знижки та промокоди Smartiway

Якщо клієнт не може вчасно виплатити заборгованість, йому слід відкрити свій особистий кабінет у додатку, вибрати «Пролонгація», вказати термін та сплатити відсотки. На Codes.com.ua завжди доступні робочі купони для «Смартівей». За допомогою купонів клієнти зможуть заощадити при кожному зверненні до МФО. Нові пропозиції з’являються 2-6 разів на місяць, тому потрібно перевіряти оновлення на нашому ресурсі якнайчастіше. Здійснити доступ до облікового запису у мобільному застосунку Smartiway;2.

Найпоширеніший бонус, який приносить клієнтам промокод Smartiway — знижка на відсоткову ставку. За максимального дисконту позичальник переплатить за використання мікрозайми на карту кредитних коштів лише кілька гривень. Натисніть на купон, щоб безкоштовно встановити на свій смартфон офіційний мобільний додаток Smartiway для повного контролю фінансів. Наша Компанія надає фінансові послуги на підставі ліцензії у повній відповідності до вимог чинного законодавства України. Ви одразу побачите у мобільному застосунку Smartiway інформацію про зарахування коштів і стан Вашого кредиту. Активуйте купон та заберіть 100 гривень на свій персональний клієнтський рахунок.

Процентна ставка становить 0,00001% річних, нарахована Комісія складе – 44,00 грн за перший день користування першим Траншем Кредиту та сукупно 761,94 грн – за всі інші дні користування кредитом протягом строку кредитування. Компанія Cмартівей – перший український сервіс онлайн-кредитування, який працює виключно через мобільний додаток. Функціонує стандартним чином – перераховує гроші на картку клієнта онлайн, з тією відмінністю, що заявка оформляється не на сайті компанії а в додатку. Введення воєнного стану в Україні не звільняє споживача від виконання всіх зобов’язань за кредитним договором, у тому числі від своєчасної сплати заборгованості. Ви також можете сплатити в своєму онлайн-банкінгу, в касі будь-якого банку та деяких терміналах за реквізитами компанії. Інформуємо, що платіж за реквізитами може виконуватись від декількох годин до трьох днів згідно нормативів НБУ, що, на жаль, може викликати нарахування додаткових відсотків.

промокод smartiway 2021

Та/або використати номер телефону, логін та пароль, зазначений при реєстрації у мобільному застосунку Smartiway (інформаційній системі ТОВ “СМАРТІВЕЙ ЮКРЕЙН”). Порушення виконання зобов’язання щодо повернення споживчого кредиту може вплинути на Вашу кредитну історію та ускладнити отримання кредиту в майбутньому. За реєстрацію та проходження ідентифікації за допомогою BankID клієнт отримає по 250 гривень бонусу. Умови акції регулярно змінюються — дізнатися про актуальні можна у додатку МФО. Також функція активації купона доступна в розділі «Меню» на вкладці «Промо». Тут клієнт може отримати грошовий бонус на погашення нарахувань за кредитом.

Коди публікуються на сторінках компанії у соціальних мережах, у push-повідомленнях, у розсилці та на нашому порталі. При його використанні важливо виконати всі умови акції. За своєчасне погашення заборгованості клієнти отримують від 2% кешбеку. Нараховані бонусні кошти можна використовувати для часткового погашення планових платежів. Що більше бонусів накопичено, то вищий рівень кешбеку. Компанія пропонує вигідні умови продовження кредиту.